Bergvärmepump i Stockholm

Har du höga värmekostnader? Funderar du på att sätta in till exempel bergvärmepump? Då har vi lösningen för dig. Installerar du en bergvärmepump i Stockholm kan du på allvar sänka dina uppvärmningskostnader och på så sätt även förbättra din hushållsekonomi. En bergvärmepump har många fördelar och förutom att den sänker dina kostnader är den även ett miljövänligt alternativ.

Tänk på detta när du ska köpa Bergvärmepump

Funderar du på att installera en bergvärmepump är det några saker du bör tänka på. För det första är det en ganska stor investering. Man kan räkna med en kostnad på upp till 150 000 kronor. Detta bör dock inte avskräcka eftersom du kommer att sänka dina värmekostnader drastiskt och även om du lånar dessa pengar kostar lånet förmodligen mindre än dina tidigare uppvärmningskostnader. För det andra är det en långsiktigt lönsam investering då det är ett värmesystem med minimala underhållskostnader som dessutom har en livslängd på cirka 20 – 30 år.

Experter på Bergvärmepumpar

Vi är experter på bergvärmepump i Stockholm och hjälper dig med alla frågor och funderingar du har. Med 15 års erfarenhet vet vi vad vi pratar om och vi nöjer oss inte med halvdant utfört arbete eller missnöjda kunder. Kontakta oss så hjälper vi till med råd för vad som är lämpligast för just ditt boende. Vi hjälper dig välja rätt pump och installerar den sedan i ditt hem.