Tjänster

Vi är experter inom luft och luftvärmepumpar samt smarta energilösningar. Vi är verksamma i Stockholm och omnejd och ser fram emot att ha just dig som vår nästa kund.

Vårt team består av utbildade, erfarna och vänliga medarbetare som gärna hjälper dig att välja rätt lösning när det gäller uppvärmning och kyla för din bostad.

Vi kan ge dig flera olika förslag när det kommer till val av luftvärmepumpar samtidigt som vi gärna installerar dem åt dig. Skulle därefter någon form av service behövas så är vi mer än glada att kunna hjälpa till med även det.

Oavsett om du bor i en större villa eller endast behöver en luftvärmepump för din sommarstuga så kan du vända dig till oss. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss! Ring och berätta vad du behöver så tar vi det därifrån.

Från början till slut

Våra uppdrag börjar med rådgivning där vi presenterar vårt produktsortiment och ger dig tips om vilken luftvärmepump som skulle passa dina behov och preferenser. Sedan fortsätter vi med installation som utförs på en tid som passar dig.

Därefter informerar vid dig om vilken form av service vi kan erbjuda ifall du skulle behöva det.

Vi utför en komplett tjänst, från rådgivning, installation till en pågående service.
Vill du veta mer om våra tjänster är du välkommen att ringa till oss.

Vi ser fram emot att ha dig som vår nästa kund!